סינון

בלנדרים ומסחטות מיץ

בחר תצוגה רשת רשימה

3 פריטים

לכל עמוד
הגדר מיון בסדר יורד
  1. מוט בלנדר שחור מבית בראון דגם MQ7035X BRAUN
    דירוג:
    100%
      • מעבד מזון מיני בנפח 0.5 ליטר לקיצוץ בשר, גבינה קשה, בצל, אגוזים , גזר ועוד
      • טכנולוגיית ACTIIVEBllade הגורמת ללהב לנוע למעלה ולמטה
      • טכנולוגיית SPLASHConttroll אנטי התזה משופר לשמירה על ניקיון סביבת העבודה
      • מנוע רב עוצמה 1000 וואט
      • כוס מדידה 600 מ"ל
    מחיר מיוחד ‏419 ‏₪ ‏613 ‏₪ חסכת 194 ₪ (31%)
    מחיר באילת: ‏358 ‏₪
  2. מוט בלנדר לבן/אפור מבית בראון דגם MQ5035WH BRAUN
    דירוג:
    100%
      • מעבד מזון מיני בנפח 500 מ"ל לקיצוץ אגוזים, בצל, עשבי תיבול, גבינה קשה ועוד
      • כוס מדידה בגודל 600 מ"ל
      • 21 מהירויות
      • מנוע רב עוצמה 750 וואט
      • סכין עבה וחזקה עם להבים חדים במיוחד
    מחיר מיוחד ‏389 ‏₪ ‏458 ‏₪ חסכת 69 ₪ (15%)
  3. מוט בלנדר מבית בראון דגם MQ5020WH BRAUN
    דירוג:
    100%
      • 21 מהירויות
      • מעבד מזון מיני בנפח 350 מ"ל לקיצוץ שורשים, גבינה קשה ועוד
      • כוס מדידה 600 מ"ל ללא BPA
      • סכין עבה וחזקה עם להבים חדים במיוחד
      • מוט ניתן להפרדה וראשי אנטי התזה
    מחיר מיוחד ‏329 ‏₪ ‏387 ‏₪ חסכת 58 ₪ (14%)

ריכזנו עבורכם את הבלנדרים המובילות  בקטגוריה, על פי מספר  פרמטרים שהמומחים שלנו בדקו:
בלנדר הוא מכשיר חשמלי או ידני המיועד לטחון, לערבב ולשובב מזון למצב חלק ומותך.
הנה מספר נקודות להבנת התכונות והיתרונות של בלנדר:

 

1. עיבוד מגוון מזונות: בלנדרים ניתןים להשתמש לעיבוד רכיבים כמו פירות, ירקות, קרח, חלבונים, קרם, ועוד, יצירת מגוון רחב של מנות ושתייה.

2. הכנת שייקים וקוקטיילים: בלנדרים הם כלי חשוב בהכנת שייקים וקוקטיילים, שבאמצעותם ניתן לשבב ולערבב מרכיבים נוזליים וקרח ליצירת משקה מקורי.

3. מיקסור וטחנה: רוב הבלנדרים מסוגלים למסור תכשירי מיקסור וטחנה שונים, מה שמאפשר להם להכין חומרים כמו רסקים, דגים כתישים ותערובות אחרות.

4. שימור תכונות תזונתיות: השימור של חומרים בטריות ותזונתיות מתבצע כאשר נעשה שימוש בבלנדר, כיוון שהם מטגנים ולא מזיקים למזון בכלי חשמלי ארוך זמן.

5. קלות בניקוי: רוב הבלנדרים כוללים קצב מיוחד או חלקים נפרדים שניתן לשטוף בקלות, מה שמקל על תהליכי ניקוי ותחזוקה.

6. כוס עמידה בחום: רוב הבלנדרים מצוידים בכוס עמידה בחום, המאפשרת להם לעבוד עם נוזלים חמים, כמו מרקים ורוטבים.

7. שליטה במהירות: רוב הבלנדרים מצוידים בשלט יד, כך שניתן לשלוט במהירות העבודה ולהגיע לקצף או לטקסטורה מבוקרת.

 

בלנדרים הם כלי חשוב במטבח, שמספקים את היכולת להכין מגוון רחב של מזונים ומשקאות בצורה פשוטה ויעילה.

 

בהצלחה מצוות המומחים של מחסני חשמל.

חזור למעלה