המדריך לרכישת מיקסר

מדריך לרכישה של מיקסר:

מתחילים
אין מטבח של אופה שלם בלי מיקסר טוב. 
מכשיר קטן זה עושה עבודה קלה של המשימות שיכולות להיות כאב תרתי משמע בזרוע שלך.
שאתם  קונים את המיקסר הבא שלכם, יש הרבה גורמים שיש לקחת בחשבון לפני הרכישה.
למרבה המזל, אנחנו כאן כדי לעזור! 

סוגים שונים של מיקסרים
מיקום המיקסר לרוב עומד על השיש.
זה מגיע בדרך כלל עם קערת ערבוב תואמת. מערבל המעמד הידוע ביותר הוא מיקסר המעמד של KitchenAid, האהוב הן בשל הפונקציות שלו והן בשל אינספור אפשרויות הצבע הזמינות.
מערבלים צפופים ועמוסים במנועים חזקים.  

מיני מיקסרים 
מושלם עבור דירות קטנות, מיקסרים מיני סטנדים מציעים מנוע יעיל וקומפקטי שיכול להתמודד עם קבוצות קטנות עבור אנשים בודדים.

מיקסרים לסטנד עם ראש הטיה
סגנון זה של מערבל סטנד מציע פרופיל בינוני וקערה גדולה מספיק עבור מטבחים סטנדרטיים ומשפחות גדולות. 
הוא נועד להטות את ראש המנוע, נותן גישה קלה לקערה ולמקצף, ומאפשר לך להוסיף מרכיבים ולהחליף אביזרים בקלות.

מיקסרים למעמד קערה-ליפט
מיקסרים מערבלי מעמד להרמת קערה הם חזקים ומציעים יציבות איתנה עבור כמויות  גדולות. במקום להטות לאחור, המיקסרים האלה משתמשים במנוף  שמרים את הקערה למקומה מתחת לאביזר המקצף.

מיקסרים ידניים
הם מכשירים ניידים קלים המאפשרים לך להעביר בקלות את פעולת הערבוב שלך לכל מקום במטבח.
הם גם מאפשרים לערבב בכל אחת מהקערות הגדולות שבבעלותך. 
הם מעולים למשימות מהירות ומאוחסנים בקלות בארון או במגירה גדולה.

תכונות מיקסר שכדאי לקחת בחשבון

גודל קערה וקיבולת
קערות מיקסר מגיעות במגוון גדלים, אך הגדלים הסטנדרטיים ביותר הם 4.5 עד 5.5 ליטר.
אם אתם אופים מקצועיים או שף ביתי, אתם יכולים למצוא גם מיקסרים של 6 ליטר.
ניתן למצוא גם קערות מחומרים אחרים כמו זכוכית, מתכת וקרמיקה. 
עם מגוון של צבעים ומרקמים שיתאימו לעיצוב המטבח שלכם, בטוח שתמצאו את הסגנון המושלם.

חיבורי מיקסר שונים
רוב המיקסרים יגיעו עם משוט, מטרפה וחיבורי וו בצק.
חיבורי מיקסר - משוט/מקצף שטוח, מקציפים, וו בצק
משוט/משוט שטוח
חיבור המקצף השטוח מיועד לבלילת עוגה, בצק עוגיות ופירה.

מקציפים
אביזרים אלה שימושיים להכנת קצפת, ציפוי ומרנגים.
וו בצק
בצורת C או ספירלה, חיבור זה משמש ללחם ולבצקים הדורשים לישה.
עיצוב המקצפים תורם גם לביצועים הכלליים שלהם. מקציפים בסגנון ישן יוצרו עם עמוד עבה במרכז, בעוד שמיטב הדגמים המודרניים כוללים בדרך כלל שני מקציפים דקים מחוטי נירוסטה דקיקים. 
אפשרויות העיצוב החדשות עובדות טוב יותר והן קלות יותר לניקוי.
חלק מהמיקסרים מציעים תנועת מכה "פעולה פלנטרית", העוקבת אחר נתיב אליפטי לערבוב אחיד.

מהירויות
מערבלי סטנד מציעים עד 16 מהירויות, בעוד שמערבלים ידניים מציעים עד תשע מהירויות. המהירות האיטית ביותר חיונית להוספת מרכיבים יבשים מבלי ליצור סופת אבק או התזה. חלק מהמיקסרים הידניים מציעים תכונה גאונית של "רכה" או "התחלה איטית", שבה המהירות הנבחרת מושגת בהדרגה.

הספק מנוע
הספק מינימלי צריך להיות 175 וואט למיקסר ידני.
עם זאת, ניתן  למצוא מיקסרים עם הספק גבוה יותר המגיע לכל מקום בין 550 ל-1000 וואט. אם תשקיעו במיקסר חזק יותר, ניתן לבצע משימות הכנת מזון כמו לישת בצק או ערבוב מרכיבים צפופים בזמן שיא.

נעילת ראשי כוח
עבור מיקסרים מקצועיים, ודא שאתה יכול לנעול את ראש המיקסר אחרת, הבצק הכבד עלול למשוך את המקצף לתוך הקערה וליצור בלגן. באותה צורה, ודא שהמיקסר שלך יכול להינעל במצב למטה, כך שהמקצף לא ירכב מעלה בעת מקציפה של בצק נוקשה.

יציבות המיקסר
מיקסרים  בנויים כמוצרים כבדים כדי לשמור על יציבות, אך למיקסרים ידניים יש צורך בשקע בצד התחתון כדי להתיישב על קצה הקערה.

טיפול ונוחות
מיקסר צריך להיות יציב ועמיד. מערבלים ידניים צריכים להיות קלים מספיק כדי להחזיק אותם בנוחות במשך 5 עד 10 דקות. 
שני קילו זה משקל טוב עבור רוב האנשים. 
ידיות שמוטות כלפי מעלה לכיוון קדמת המיקסר (בניגוד לגוף המיקסר) נוחות יותר לאחיזה. 
הם נועדו להפחית את העומס על האמות שלך. אם אתה שמאלי, דגם עם חוט מסתובב יקל על התמרון של המכונה. 
אם יש לך שטח דלפק מוגבל ואתה מתכוון לאחסן את מערבל המעמד שלך, תצטרך לוודא שהוא לא כבד מדי להרמה.

אחזקה וניקוי
מיקסרים ידניים הרבה יותר קלים לניקוי מאשר מיקסרים סטנדים מכיוון שאתה יכול להוציא את החיבור המצורף. 
כיום אביזרים רבים ניתנים לשטיפה במדיח כלים, מינוס קערת הערבוב.
הקפידו למצוא מיקסר ללא תפרים בצד התחתון. המשטחים צריכים להיות חלקים ללא סדקים או חריצים לוכדים לכלוך. הקפידו לנגב ולנקות את גוף המיקסר בסיום כל פעולה 

תוכלו להתרשם ולבחור את המיקסר הבא שלכם עם מגוון המיקסרים הקיימים אצלנו באתר לחצו כאן