כיריים חשמליות VS אינדוקציה- מה מהיר יותר ?

 

 

כיריים חשמליות לעומת אינדוקציה: איזה בישול מהיר יותר?

אם אתם מחפשים  כיריים חדשות  חלקות במשטח אחד, זו שאלת המפתח שאתם  צריכים לענות עליה לפני שאתם מסתכלים על יצרנים, דגמים ונתונים אחרים.
במבט ראשון, שני סוגי הכיריים האלה נראים דומים, יש להם משטח קרמי מזכוכית, אבל אל תלכו שולל מכיוון שהם עובדים בדרכים שונות מאוד.
במאמר זה, נסקור מקרוב את שניהם כדי לעזור לכם לקבל החלטת רכישה מושכלת.

כיריים אינדוקציה

כיריים אינדוקציה מגיעות במחיר פרימיום בהשוואה לדגם חשמלי סטנדרטי. הם מבשלים מהר מאוד, הם מגיבים והם צורכים פחות אנרגיה. זה אולי נראה כמו גינוי של כיריים חשמליות, אבל אנשים מסוימים עשויים להעדיף להשתמש בהם. בואו נסתכל על היתרונות והחסרונות, הם:


יתרונות
:

  • זמני הבישול מהירים משמעותית.
  • כיריים אינדוקציה מרתיח מים מהר יותר מדגמי גז או חשמל.
  • ישנן מספר תכונות בטיחות מובנות.
  • סוג זה של כיריים קל מאוד לניקוי.
  • בקרת הטמפרטורה היא מדויקת ביותר.
  • אלו כיריים חסכוניים באנרגיה.

חסרונות :

כיריים אינדוקציה יעבדו רק עם כלי בישול מגנטיים.
כדי לקבל את התוצאות הטובות ביותר על כלי הבישול להיות עם תחתית שטוחה.
הכיריים הללו מגיעים במחיר פרימיום.

כיריים חשמליות :

כשאתה רוכש ומתקין כיריים חשמליות, כנראה שאתה מתמודד עם מכשיר שאתה מבין היטב. זמני הבישול עשויים להיות מעט ארוכים יותר, אך אינך צריך להשקיע בכלי בישול מגנטיים חדשים עם תחתית שטוחה. בואו נסתכל על היתרונות והחסרונות, הם:

יתרונות :

  • כיריים חשמליות ירתיח מים מהר יותר מדגם גז.
  • כיריים אלה קלים לניקוי.
  • הם זולים וזמינים באופן נרחב.

חסרונות :

  • זמני החימום איטיים יותר מדגמי אינדוקציה.
  • האוכל יכול להתיז ולהישרף על הכיריים.

המנצח הברור הוא כיריים אינדוקציה:

אם יש לכם את התקציב עבור כיריים אינדוקציה וכלי בישול מגנטיים, קשה שלא להמליץ על המכשירים האלה. שפים מקצועיים אוהבים בישול אינדוקציה מכיוון שהוא מדויק, מהיר והניקוי היומי פשוט מאוד.
כאשר יש לכם רמה כזו של שליטה על טמפרטורות הבישול אתם יכולים להמיס שוקולד או להכין רטבים עדינים בקלות.
זה ישים באותה מידה כאשר אתה צריך יותר חום במהירות ותוך פחות מ-15 דקות אתה יכול להרתיח סיר גדול של מים להכנת ספגטי.
תהליך האינדוקציה משתמש בזרם מגנטי כדי לחמם את המשטחים התחתונים של כלי הבישול במהירות. זוהי העברת חום ישירה, אין חום שיורי בשום מקום אחר על כיריים אינדוקציה.
לכן, אם תיגעו בטעות במשטח לא תקבלו כיווה מלהבה או גוף חימום.
זה הופך בישול עם ילדים לשמחה אמיתית ואתם לא צריכים לחכות כמה דקות לפני שאתם יכולים להשתמש במחבת כדי להתחמם.
מטבח עמוס יכול להיות מקום חם מאוד לעבוד בו ואנו חווים חלק מהלחץ הזה כאשר אנו מבשלים לקבוצות גדולות יותר או בחודשי הקיץ החמים יותר. אבל, כיריים אינדוקציה לא מייצרים חום כמו דגם חשמלי או גז.
אין צורך לשקול זמני חימום מראש אם אתם עסוקים ואתם רוצים לבשל ארוחה מאפס. לאחר שתגדירו את כיריים אינדוקציה, הוא יהיה מוכן לשימוש כמעט מיידי, וזה חיסכון בזמן אמת.
הניקוי קל, משטח הזכוכית חלק וניתן לנגב אותו עם מטלית רכה. אין מבערים, סורגים או סלילים להסיר, להשרות, לנקות, לייבש ולהחליף.

אם אתם שוקלים שדרוג עבור הכיריים הנוכחיים שלכם, אתם יכול לבחון את האפשרויות שלך עם אוסף דגמי החשמל, הגז והאינדוקציה שלנו או לדבר עם מומחה למכשירי חשמל ביתיים במוקד המכירות שלנו בטלפון 5018* כדי לקבל שירות מותאם יותר שיענה על הצרכים שלכם.